1. Udfyld registreringsformular 2. Tjek oplysninger 3. Betaling 4. Registreringsbekræftelse

Nordisk Folkesundhedskonference

22.-25. august 2017
Aalborg Kongres & Kultur Center
Aalborg

Velkommen til online registreringen til Nordisk Folkesundskonference 2017 i Aalborg

Tryk 'næste' i bunden af denne side for at begynde din tilmelding.


Deadline for early bird tilmelding: 15. juni 2017 (kr. 3800)

Bemærk venligst at tilmelding først er gældende, når betaling af konferencegebyret er modtaget.


Hotelbooking
Bemærk venligst, at vi som arrangør har forhåndsreserveret de bedste hoteller, mht. pris og beliggenhed, at vælge imellem. Hvis du bestiller hotel via registreringslinket eller via e-mail til VisitAalborg, vil du drage fordel af de favorable hotelpriser.

Det er også værd at bemærke, at du IKKE vil blive opkrævet forudbetaling for hotelbookingen, og at ændringer hertil accepteres indtil 2 døgn før ankomst.

Værelserne reserveres efter "først-til-mølle"-princippet - så vi råder dig derfor til at reservere hotel så hurtigt som muligt.


Hotelbooking efter registrering
I det tilfælde at du allerede har registreret dig og efterfølgende ønsker at booke hotel, er du meget velkommen til at kontakte os via email - og vi vil lave reservationen for dig. Du vil selvfølgelig fortsat drage fordel af de favorable hotelpriser.

Venligst oplys os, hvilket hotel du ønsker, ankomst- og afrejsedato, værelsestype mv. Der afregnes direkte med hotellet ved afrejse. Så snart vi har foretaget reservationen, sender vi dig en opdateret bekræftelse.

Annulleringsbetingelser
Afbud til konferencen skal sendes på skrift til VisitAalborg. Hvis afbuddet modtages før 1. juli 2017, vil det indbetalte registreringsgebyr fratrukket et administrationsgebyr på DKK 400 blive refunderet efter konferencen.
Hvis afbuddet modtages efter 1. juli 2017 og/eller deltageren udebliver, skal det fulde deltagergebyr betales. Tilmeldingen kan eventuelt overføres til en ikke tidligere tilmeldt person, såfremt VisitAalborg informeres herom.


Henvendelse vedrørende ændringer til tilmelding, værelsesbestilling og betaling skal ske til:


Henriette Bugge Mortensen
E-mail: hbm@aalborg.dk

VisitAalborg Production A/S
Kjellerups Torv 5, niveau 13
9000 Aalborg

Tlf.: +45 9931 7520


CVR-nummer: 32 65 71 25

Klik 'næste' for at starte registrering

VisitAalborg - +45 9931 7520 - convention@visitaalborg.com